Az OF blogon, a gyermek szépségkirálynőkről olvasható bejegyzésre szeretnék reagálni.

Hazánkban is nagyon elterjedtek a szépségversenyek, nemcsak külföldön. Az amerikai versenyeken megjelenő mini felnőttek elrettentő erejű példák lehetnek számunkra, de még nem láttam magyar gyermekversenyen rúzst, műszempillát vagy egyéb hasonló kelléket, legalábbis a 7-8 éves korosztály részére.

Számtalan ügynökség szervez gyermek szépségversenyeket. Egyik jobbat, másik rosszabbat. Azonban meggyőződésem, és azt tapasztaltam is, hogy egy gyereket, ha nem akarja, nem lehet rávenni arra, hogy kimenjen a színpadra. Azon a gyereken rögtön meglátszik, ha zsarolással próbálja rávenni a szülő a szereplésre. Ezt talán egyszer megteszi a gyermek, de soha többet.

Azt viszont határozottan állítom, hogy a színpadon, kifutón, fotóstúdióban megjelenő kis hölgyek és urak (!) a médiából szereznek tudomást a versenyekről, sőt arról is, hogyan kell pózolni, bemutatózni.

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekmodell.blog.hu/api/trackback/id/tr731884315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása